skip to Main Content

Webinar om forskningsuppdateringar i världen och de nordiska länderna 22 novemer kl 18.00

European Huntington Association (EHA) samarbetar med den norska Huntingtonföreningen och med oss på Riksförbundet Huntingtons sjukdom för att arrangera ett webbinarium om forskningsuppdateringar för de nordiska länderna. Webinaret kommer vara den 22 november kl. 18:00 och pågå en timme.

Webbinariet kommer att hållas på norska och svenska och kommer att inkludera tre presentationer samt tid för frågor och svar.

Astri Arnesen, president för European Huntington Association, kommer att tala om vad som händer i världen när det gäller kliniska prövningar för Huntingtons sjukdom. Lasse Pihlstrøm, neurolog och forskare baserad i Oslo, kommer att berätta om vad som pågår i Norge när det gäller forskning och Åsa Petersén, överläkare i psykiatri och forskare baserad i Lund, kommer att tala om vad som pågår i Sverige när det gäller forskning kring Huntingtons sjukdom.

Vi tycker att detta är en unik möjlighet för alla familjer som bor i de nordiska länderna att lära sig mer om om vad som sker i forskningen utan språkhinder.

Klicka på länken för att anmäla dig: https://bit.ly/NorwWebinar

 

 

Back To Top