skip to Main Content

Informationsmaterial

Här hittar ni  informationsmaterial som RHS har producerat för olika målgrupper. Vi vill gärna att broschyrerna sprids så skriv till oss om ni önskar ett fåtal men även om ni vill ha ett större antal till er mottagning eller liknande.

Skriv gärna ut, läs som pdf eller beställ broschyren på info@huntington.se, uppge ditt namn och postadress och vilken produkt du önskar att vi skickar.

 

 

Ett svårt val.pdf                      Om RHS.pdf                   Att prata med barn.pdf               Att samtala med barn.pdf­

Sveriges arbetsterapeuter vill att Du skall kunna leva ett – för dig – meningsfullt liv. Livsboken är skriven med ett tydligt arbetsterapeutiskt perspektiv. Använd den gärna. Går att beställa på: webbutik@arbetsterapeuterna.se

Livsboken.pdf

Tandvårdsteamen på Mun-H-Center och Sjukhustandvården Oral medicin, Odontologen, har under många års tid samlat kunskap och erfarenheter kring kliniskt omhändertagande av patienter med Huntingtons sjukdom. Här har vi samlat de viktigaste erfarenheterna vi gjort när det gäller bemötande och behandling av denna patientgrupp.

För mer information: mun-h-center@vgregion.se

“Malte är en clown”  läs och skriv ut som pdf eller beställ boken från info@huntington.se, uppge ditt namn och din postadress.

 

Malte är en clown.pdf

Denna barnboken togs fram i projektet:

”Barn som anhöriga” – Vem ser vad jag behöver och gör något?

Titta på filmen som bygger på boken nedan:

Back To Top